gle 63 downpipes Geheimen

Wiki Article

Jouw persoonlijke gegevens geraken gebruikt teneinde je oefening op deze website te ondersteunen, teneinde toegang tot je account te beheren en wegens overige doeleinden bijvoorbeeld omschreven in onze privacybeleid.

Door dit verminderen over een katalysator gaat een uitstoot aangaande de auto gaat hierdoor omhoog. Dit kan problemen geven bij de copyright omdat de emissienorm ook niet behaald is. Hoeveel een uitstoot omhooggaat kan zijn afhankelijk van een capaciteit over een tune.

Neem dan ons kijkje in een webwinkel. Hier kunt u alle hoogwaardige onderdelen gadeslaan welke we voor CTS performance voorstellen.

Hoe meer koude lucht daar in een motor zit, hoe krachtiger deze mag werken. Een turbo creëert uiteraard genoeg vermogen en koppel. Ons turbo downpipe verzorgt de doorvoer betreffende uitlaatgassen. Daar daar een katalysator en roetfilter in deze downpipe zit verlopen die uitlaatgassen desalniettemin ook niet optimaal. Door ons andere downpipe te monteren zonder deze barricades en betreffende ons grotere diameter kan er verdere lucht via een downpipe geloodst worden, waardoor er verdere vermogen gecreëerd is.

Tuning-ingrepen mogen een resultaat beschikken over voor een fabrieksgarantie op de wagen. Aanpassingen zodra chiptuning blijven niet zelden onder een uitsluitingsclausule, zodat aanspraak op garantiebewijs kan komen te vervallen.

Een meeste lieden kennen misschien indien dit uitlaatspruitstuk, die zit op de motor en vormt dit 1e gedeelte over een uitlaat. Het uitlaatspruitstuk zorgt wegens een afvoer betreffende het lucht-brandstofmengsel uit een cilinders.

Uw account is de eigen assistent Dit houdt de wagen-uitgaven voor, voert ons autologboek en vervangingsschema en slaat de aantekeningen en documenten op

Indien je dit allerbeste koppel en vermogen wilt creëren in je auto kan zijn dit van betekenis het een downpipe vervangen, wordt voor een vollere 3 inch downpipe betreffende 200 cell racekat.

Een standaard downpipes die dikwijls in wagen’s worden geplaatst, bevatten verschillende bochten en restricties die de luchtstroom verminderen. Dit mag de prestaties van je wagen aanmerkelijk beïnvloeden.

Tevens aangewend ons RVS downpipe more info geen roetfilter en katalysator, hierdoor bestaan daar niet zo barricades voor een lucht en gaat de turbo een lucht effectiever mogen afvoeren. Door die aanpassing zal de turbo effectiever presteren, waardoor daar verdere lucht in de cilinders komt. Via een downpipe te samenvoegen met Stage 2 chiptuning haalt u dan ook het maximale uit uw voertuig!

Als je kiest voor een zogenoemde decat downpipe, vervolgens mag dit nodig zijn om verdere aanpassingen te produceren. Onder andere dit uitschrijven van lambdasondes of herprogrammeren aangaande de ECU ofwel dit motormanagement. Het belemmerd moeilijkheden bij de copyright of een foutmelding op je dashboard.

Jouw eigen gegevens geraken gebruikt teneinde je ervaring op die site te helpen, om toegang tot jouw account te beheren en vanwege andere doeleinden bijvoorbeeld omschreven in onze privacybeleid.

Dus, ben jij klaar om jouw auto naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons meteen. Ons team betreffende experts staat klaar teneinde jouw te begeleiden voor iedere stap.

Verder een stage 2 chiptuning doen wij direct op deze plaats voor ons in de werkplaats en daarbij mogen we dit vermogen op de testbank checken.

Report this wiki page